Novi restoran trenutno najpopularnije hrane u Beogradu, pridobio je u našem srcu posebno mesto kao velikih ljubitelja burgera. Pogledaje više na novom sajtu našeg klijenta i uverite se zašto imaju najbolje smash burgere u gradu. Možete probati veliki broj inovativnih burgera kao što je LAMBURGINI. Pravo na Burger zone.

gpm.one

Uspešna saradnja sa klijentom GPM One koji se bavi unapređivanjem poslovanja omogućila nam je da mu pomognemo u postizanju njegovih ciljeva i da zajedničkim naporima ostvarimo značajne rezultate. Njihovo zadovoljstvo i pozitivne promene u poslovanju su najbolja potvrda našeg uspeha.

Thai Zone je porodični restoran tajlandske hrane, nastao kao proširena i unapređena verzija restorana Thai Fazon (Eat Thai) koji je zvanično pionir u spremanju tajlandskih specijaliteta u Beogradu.
Naš tim je uživao u novim ukusima i sigurno ćemo preko sajta nastavljati da poručujemo hranu.

Preduzeće AMCARCO d.o.o. posluje od 2006. godine. Pretežno se bavimo prodajom autoservisne opreme i profesionalnog ručnog alata. Kvalitetnim poslovanjem, posvećenošću kupcu, efikasnom uslugom i stalnim inovacijama, uspešno opstajemo na tržištu dugi niz godina.

Koncept TOCOLORO Dance Akademije kreirali su dinamični umetnici i instruktori koji dele jedinstvenu viziju: da je progres bilo kog plesača zagarantovan samo uključivanjem različitih časova – pevanja, govora, pokreta, plesa, razumevanja muzike, razumevanja kulture i glume. Prepoznajući vrednost koju bi „unakrsna obuka“ imala za svakog pojedinačnog izvođača, nastao je kurikulum TOCOLORO Dance Akademije.

Hvala vam što ste se pridružili našem putovanju i što ste bili deo ove uspešne priče. 31Season je osnovan 2021. godine u Beogradu, Srbija. Naš brend je počeo kao mala kultura i porodica. U 31Season-u smo uspeli da izgradimo brend i porodicu povezujući uličnu modu sa jednostavnošću i ljubavlju.

Trenažni proces u vaterpolu, kao i u drugim sportskim igrama ima najveću ulogu u dostizanju vrhunskih sportskih postignuća. Osnovu za moguć napredak u takmičarskom rezultatu čini organizacija trenažnog rada.

Trenažni proces u vaterpolu, kao i u drugim sportskim igrama ima najveću ulogu u dostizanju vrhunskih sportskih postignuća. Osnovu za moguć napredak u takmičarskom rezultatu čini organizacija trenažnog rada.

Aura Fire izaziva tradicionalne pristupe za poboljšanje slobode dizajna za svaki projekat, bez obzira na veličinu, pružajući prilagođene, tačne i nepristrasne savete. Kao aktivni član šireg dizajnerskog tima, dobijanje integrisanog dizajnerskog rešenja je prioritet uz poštovanje naših osnovnih vrednosti bezbednosti, etike, kvaliteta i održivosti.

Kompanija Galerija nekretnine doo iz Beograda apsolutni je predvodnik novog talasa firmi koje se poslovima posredovanja u prometu nepokretnosti  bave na inovativan način uvodeći profesionalne standarde u način prezentacije nepokretnosti do sada neviđen na domaćem tržištu. 

ВНЖСЕРБИИ

ВНЖС je još jedan klijent koji je prezadovoljan našom zajedničkom saradnjom. Njima smo pomogli na polju marketinških usluga i ta saradnja omogućila im je da se značajno istaknu u njihovom tržištu i da steknu nove klijente, što je najbolja potvrda uspešnosti naše saradnje.

Od samog osnivanja firme, glavni proizvodni program bili su limarski radovi, prevashodno orjentisani na limarske proizvode vezane za građevinarstvo. Zbog svojih proizvodnih potencijala, RSN Mišić je postala dobavljač i kooperant mnogim, takođe porodičnim, građeviskim firmama.

Perionica posluje u namenski napravljenom pogonu za perionicu veša u kojem su striktno odvojeni prostori prljavog i čistog veša, bez njihovog ukrštanja u procesu rada. Imamo kapacitet od 400kg/h suvog veša. Prosečna starost naših mašina je 3 godine.

„Sama Optics“ je kompanija koja se fokusira na pružanje visokokvalitetnih proizvoda za negu vida putem inovativnih prodajnih pristupa i savremenih tehnologija. Oni se takođe ističu po pružanju stručnih medicinskih saveta u vezi sa vidom. Njihov cilj je postati glavni online prodavac proizvoda za negu vida visokog standarda, što ukazuje na njihovu ambiciju da postanu lideri u ovoj industriji i da ponude izvanredne proizvode i usluge kupcima.

TOLPIT (Total Optical Lab Production Information Technology) je veb aplikacija koja funkcioniše preko intrernet pretraživača.
TOLPIT je sveobuhvatan sistem koji može upravljati vašom prodavnicom, skladištem, proizvodnjom sočiva, prodajom, nabavkom, zalihama, inventarom, komunikacijom, zaradama i još mnogo toga.

Kompanija se bavi trgovinom duboko zamrznutim organskim proizvodima, zajedničkom proizvodnjom organskog voća sa kooperantima i vlastitom proizvodnjom organskog voća na teritoriji plodne oranice Mačve koja važi za jednu od najplodnijih teritorija za biljnu proizvodnju u Republici Srbiji.

Navigacija

Veb Aplikacije
Veb Dizajn
Marketing Usluge
Distribucija Softvera
Seo optimizacija
Izrada Logotipa

 

0