Distribucija softvera

Bezbednost i efikasnost u radu garantovana je jedino upotrebnom originalnog računarskog softvera.
U skladu sa vašim potrebama i potrebama vašeg poslovanja, izaberite rešenje koje će u potpunosti zadovoljiti sve vaše zahteve.

TOLPIT

TOLPIT  je  višenamenska veb aplikacija koja funkcioniše preko intrernet pretraživača.

Kako industrija nastavlja da raste u veličini i složenosti, vođenje poslova postaje sve teže i konkurentnije. Uprkos smanjenju profitne marže, od vlasnika kompanija se očekuje da budu u stanju da ponude uvid, savete i obezbede odličnu uslugu korisnicima, dok se pridržavaju složenih propisa i povećavaju profitabilnost. Da bi to uradili, preporučujemo TOLPIT software koji bi Vam pomogao u svakodnevnom poslovanju.

Integracija

TOLPIT je kompletan sistem, sa integrisanom službom internog poslovanja i odeljenjem za pružanje usluga. Automatsko knjiženje pretvara računovodstvo u san. Integracija sa tracers, edgers, lens meters omogućava tok infromacija bezbednim i sigurnim putem.

Elektronsko poručivanje između prodavnica i radionica/ laboratorija, pa čak i proizvođača čini TOLPIT veoma brzim i pouzdanim. TOLPIT je sistem koji zatvara čitav krug svakodnevnog poslovanja – rukovođenje prodavnicama, upravljanje sedištem firme, kontrolu radionica, upravljanje proizvodnjom sočiva i kontaktnih sočiva.

0